Best mixtape ever! » studio10am.nl
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
21377
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21377,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Best mixtape ever!

Een bijzonder geboortekaartje vind ik altijd leuk om te ontwerpen! De vraag was iets met een cassettebandje te doen en de tekst “Best mixtape ever!”. Studio 10am ging hiermee aan de slag.

 

De kaartjes hebben hetzelfde formaat als een echt cassettebandje en zijn voorzien van ronde hoeken.
De geboortekaartjes zijn handgemaakt en dubbelzijdig geprint op speciaal 300 grams papier van 100% katoen. Deze papiersoort voelt zacht aan en heeft een mooie structuur. Belangrijk was dat de illustratie scherp en vol van kleur uit de printer kwam rollen. Om daarvoor te zorgen zijn de specifieke printspecificaties – die voor deze papiersoort gelden – optimaal benut. Vervolgens zijn de snedes (zijkanten) van de kaartjes zwart gemaakt.
In dezelfde oranje kleur van het kaartje zijn bijpassende enveloppen gekozen.

 

Als aardigheidje voor de aanstaande ouders is een stapeltje geboortekaartjes verpakt in een cassettehoesje, met een omslag voorzien van een felicitatie.

Category

Geboortekaart