In het vreemde koren staan » studio10am.nl
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper
20138
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20138,theme-hazel,cookies-not-set,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

In het vreemde koren staan

Voor In het vreemde koren staan – een voorstelling van De Theaterstraat – ontwierp Studio 10am de poster en flyer. Het toneelstuk gaat over en met huwelijksmigranten. Over wensen, dromen, meningen en belevenissen van vrouwen die naar Nederland kwamen om te trouwen of voor een relatie. Ze namen afscheid van familie, vrienden en vriendinnen. Plotseling in een andere wereld. Wat gebeurt er met vrouwen als zij in een ander land in vreemd koren staan?

 

Bij de voorstelling is een cursus Eigen Toekomst gemaakt. Studio 10am ontwierp voor de cursus een Methodiekboek. In een aantal bijeenkomsten onder leiding van sociaal-cultureel werkers denken huwelijksmigranten na over eigen talenten, capaciteiten en hoe die in Nederland aan te wenden.

 

Zie ook andere projecten van De Theaterstraat, zoals Eten is weten en Proef de buurt

 

Stichting De Theaterstraat maakt kunstprojecten en voorstellingen met bewoners, instellingen en ondernemers uit buurten en wijken. Zij brengt verbindingen tussen individuen, groepen en organisaties tot stand. En geeft zo een sociale impuls aan een buurt, of wijk.
Opdrachtgever

De Theaterstraat

Category

Brochure, Flyer, Illustratie, Poster