BNO IMG LAB #56 - Musicaaa: Ontwerp in beeld en geluid
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual designer, brand identity, branding
20714
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20714,theme-hazel,cookies-not-set,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
flyerontwerp voor de BNO-avond Musicaaa

Musicaaa: Ontwerp in beeld en geluid

Voor Musicaaa, de 56e editie van BNO IMG LAB, ontwierp Studio 10am de uitnodiging.

 

BNO IMG LAB organiseert avonden met lezingen van ontwerpers uit diverse disciplines. De avond staat altijd in het teken van één thema en vind plaats in het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Het thema was dit keer: Musicaaa – Ontwerp in beeld en geluid.

Voor de cover van de uitnodiging zijn de namen van de sprekers ingesproken. Het beeld van de geluidsgolven is vervolgens gebruikt als visueel element voor het ontwerp. Geluid vertaald naar beeld.

 

BNO IMG LAB – het Rotterdamse platform van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers – organiseert avonden met lezingen op het gebied van ontwerpen. Elke editie heeft een eigen thema met lezingen van een aantal ontwerpers uit diverse disciplines.
Opdrachtgever

BNO IMG LAB (voorheen Romeo Delta)

Category

Uitnodiging