BNO IMG LAB #56 - Musicaaa: Ontwerp in beeld en geluid
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
20714
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20714,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
flyerontwerp voor de BNO-avond Musicaaa

Musicaaa – ontwerp in beeld en geluid

Voor Musicaaa, de 56e editie van BNO IMG LAB, ontwierp Studio 10am de uitnodiging voor zowel de gedrukte als online uiting.

 

BNO IMG LAB organiseert avonden met lezingen van ontwerpers uit diverse disciplines. De avond staat altijd in het teken van één thema en vind plaats in het Nieuwe Instituut in Rotterdam. Het thema was dit keer: Musicaaa – Ontwerp in beeld en geluid.

 

Omdat het die avond om de sprekers gaat, ligt het voor de hand om de namen van de sprekers ook daadwerkelijk af te beelden op de uitnodiging. Studio 10am heeft hier een iets andere draai aan gegeven en in plaats daarvan de namen van de sprekers ingesproken. Het beeld van de geluidsgolven is vervolgens gebruikt als visueel element voor het ontwerp. Geluid vertaald naar beeld.

 
———–
BNO IMG LAB – het Rotterdamse platform van de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers – organiseert avonden met lezingen op het gebied van ontwerpen. Elke editie heeft een eigen thema met lezingen van een aantal ontwerpers uit diverse disciplines.


Opdrachtgever

BNO IMG LAB (voorheen Romeo Delta)

Category

Uitnodiging