Over Studio 10am | studio10am.nl | grafisch ontwerp Rotterdam
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual designer, brand identity, branding
19801
page-template-default,page,page-id-19801,theme-hazel,cookies-not-set,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Studio 10am is de Rotterdamse ontwerpstudio van Magda Margarint dat zich richt op visuele identiteiten en de communicatie-uitingen die daaruit voortvloeien. Zowel in print als online.
 
Ik help organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van een passende visuele identiteit en huisstijl en de communicatie-uitingen die daar het beste bij passen. Hierbij neem ik jouw als opdrachtgever graag mee in het ontwerpproces. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw organisatie, project, evenement of dienst de juiste passende uitstraling krijgt, waar zowel jij als jouw gewenste doelgroep zich in herkent. Met jouw unieke huisstijl kun je jezelf onderscheiden van anderen en ervoor zorgen dat je jouw gewenste doelgroep naar je toe kan trekken.
 
Mijn werkwijze is persoonlijk, kritisch en betrokken. Doelgericht, met oog voor detail. Ik ga graag de uitdaging aan om de juiste balans te vinden tussen creativiteit en functionaliteit, zonder de boodschap en de doelgroep uit het oog te verliezen. Voor elke opdracht streef ik naar een authentieke stijl. Doorvertaalt naar gebruiksvriendelijke communicatie-uitingen, met een duidelijk en herkenbaar verhaal. 

 


Hallo!

Ik ben Magda Margarint van Studio 10am. In 2000 ben ik aan de Willem de Kooning Academie afgestudeerd als grafisch ontwerper. Na mijn studie ben ik bij diverse ontwerpbureaus in Amsterdam en Rotterdam werkzaam geweest als grafisch ontwerper en sinds 2007 ben ik daarnaast zelfstandige en eigenaar van Studio 10am.