Over Studio 10am | studio10am.nl | grafisch ontwerp Rotterdam
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper
19801
page-template-default,page,page-id-19801,theme-hazel,cookies-not-set,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

 

Hallo!

 

Ik ben Magda Margarint van Studio 10am – graphic design in Rotterdam.
Sinds 2007 help ik organisaties met het ontwikkelen van een passende visuele identiteit. Samen zorgen we ervoor dat het project, evenement of bedrijf de juiste uitstraling krijgt en de gewenste doelgroep zich aangesproken voelt.

 

Studio 10am heeft inmiddels ruime ervaring in het ontwerpen voor drukwerk en digitale media, met name gericht op de culturele en non-profit sector. Haar werkwijze is doelgericht, met oog voor detail. Vaak heeft de opdracht een raakvlak met muziek.

 

Studio 10am gaat graag de uitdaging aan om de juiste balans te vinden tussen creativiteit en functionaliteit, zonder de boodschap en de gewenste doelgroep uit het oog te verliezen. Voor elke opdracht streeft zij naar een herkenbare en vaak kleurrijke stijl.