Over Studio 10am | studio10am.nl | grafisch ontwerp Rotterdam
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper
19801
page-template-default,page,page-id-19801,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.9,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over Studio10am

Studio 10am is de grafisch ontwerpstudio van Magda Margarint uit Rotterdam. Zij ontwerpt communicatie-uitingen voor drukwerk en digitale media, met name gericht op de culturele en non-profit sector. Vaak heeft de opdracht een raakvlak met muziek.

 

In 2007 richtte Magda Margarint, met inmiddels redelijk wat ervaring in het grafische vak, @10am – graphic design op. Vanaf 2015 Studio 10am genaamd.

Studio 10am heeft ruime ervaring in het ontwerpen voor gedrukte en online communicatie-uitingen. Zij gaat graag de uitdaging aan om de juiste balans te vinden tussen creativiteit en functionaliteit, zonder de boodschap uit het oog te verliezen. Doelgericht, met oog voor detail. Voor elke opdracht streeft zij naar een herkenbare en vaak kleurrijke stijl.