Panoramabord voor het Landgoed van Cool tot Terhave
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
20521
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20521,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive,cookies-not-set
  • panoramabord

Panoramabord voor het Landgoed van Cool tot Terhave

Voor het Landgoed van Cool tot Terhave heeft Studio 10am het panoramabord ontworpen. Het gebied ligt aan de Coolhavenkade in Rotterdam en achter café-restaurant De Machinist. Ook kun je hier ‘het Kleine Avonturenpark’ vinden en bij mooi weer een hapje eten bij de ‘Viskantine aan de Cool’.

 

Wat eerst een braakliggend gebied was, is nu een creatief terrein met een muziektent en meubels van afvalhout, een oprijlaan, een Zonnetuin en de ruïne van Havesteijn. Er zijn bomen en struiken in houten bakken en tonnen geplaatst. Er is een glijbaan, een muurboom, perkjes en een appelveldje aangelegd. Het gebied is nog steeds in ontwikkeling.

 

Tijdelijkheid, verval en hergebruik staan in dit gebied centraal. Helaas was het voor voorbijgangers niet duidelijk wat dit terrein te bieden heeft. Daarom werd er op het hoger gelegen gedeelte – wat over het hele terrein uitkijkt – een panoramabord geplaatst voorzien van een plattegrond en uitleg.

 
———–
Landgoed Van Cool tot Terhave is tot stand gekomen door Fréderique Kreeftenberg & Peter Kremer. De aanleg van het Landgoed is mogelijk gemaakt door Stadwonen, Gemeente Delfshaven,  Gemeente Rotterdam en Woonbron.


Category

Bewegwijzering