RedSound Festival » studio10am.nl
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
20350
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20350,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

RedSound Festival

Voor de eerste editie van het RedSound festival (later Red Ear) ontwikkelde Studio 10am de huisstijl en visuele communicatie-uitingen voor drukwerk en digitale toepassingen.

 

Studio 10am ging voor het concept uit van de specht, die van grote waarde is voor zijn natuurlijke omgeving. Het vogeltje creëert met zijn harde snavel en ritmische getik ruimtes, waar andere vogels na hem weer dankbaar gebruik van mogen maken. Een wegbereider, een creator van een ruimte waar anderen mogen toeven. RedSound Festival presenteert op haar beurt de wegbereiders van de muziek, de avant-garde. RedSound Festival is altijd verkennend, vernieuwend en soms ook grensverleggend.

 
———–
RedSound is een driedaags festival waar de confrontatie tussen niet-alledaagse, gedurfde muziek en spannende locaties in Rotterdam wordt gezocht. Locaties als het Kookpunt, Staal, Schiecentrale, Kunsthal en Worm stonden op het programma.


Opdrachtgever

B&D Funding in opdracht van Stichting Nieuwe Muziek

Category

Flyer, Identiteit, Logo, Poster, Programmaboekje, T-shirt