Berlin is poor but sexy! » studio10am.nl
grafisch ontwerper Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper
20787
post-template-default,single,single-post,postid-20787,single-format-gallery,theme-hazel,cookies-not-set,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Berlin is poor but sexy!

Vraag je mij wat mijn favoriete stad is, dan zeg ik zonder enige twijfel Berlijn. Ik was al een paar keer op bezoek geweest in deze waanzinnige stad, maar raakte er maar niet uitgekeken. Dus besloot ik een treinticket te boeken om een week lang in mijn eentje deze stad te gaan ontdekken. Bewapend met mijn fotocamera ging ik op pad en ik heb mij geen moment verveeld! Sterker nog, ik wil zo snel mogelijk weer terug, zoveel inspiratie! Opvallend zijn de grote, vaak verpauperde gebouwen, voorzien van murals, grafitti, stencils en ander streetart. Er is zo ongelofelijk veel te zien. Berlijn, je hebt mijn hart gestolen, tot snel!