Onderzoek Winterspelen aan de Rotte » studio10am.nl
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
21419
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21419,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Onderzoek Winterspelen aan de Rotte

Voor In Transition agency ontwierp Studio 10am een speelboekje en borden. Deze werden gebruikt bij een onderzoek tijdens diverse activiteiten van de Winterspelen aan de Rotte. In Transition agency ontwikkelde het onderzoek naar het gevoel wat de kinderen voor en na een activiteit hadden.

 

“De Stad Uit” organiseerde de Winterspelen aan de Rotte in het Bergsche Bos en aan de Crooswijkse Bocht. Kinderen konden in de buitenlucht verschillende activiteiten doen. Op de borden bij de activiteiten stond steeds de vraag “Hoe voel je je?”. Kinderen konden in hun speelboekje door middel van een van de vijf smileys aangeven welk gevoel ze voor en na een activiteit hadden.
Naast al deze activiteiten was er ook nog een meetstation. Hier konden de kinderen een aantal proeven doen, zoals een puzzel oplossen, lengte en hartslag meten, en waarnemen door 2,5 minuut in stilte naar voren kijken. De resultaten konden ze ook in het boekje schrijven. Aan het eind van de middag konden de kinderen het boekje inleveren en kregen er een goodiebag voor terug.

Zie ook het panoramabord wat Studio 10am voor In Transition agency heeft ontwikkeld

———–
In Transition agency kijkt naar mensen en de maatschappij en naar de interactie die zij aangaat met de gebouwde omgeving. Zij ziet verbindingen, botsingen, vraagstukken en schoonheden die ontstaan uit de interactie tussen mensen en hun omgeving en geeft een respons.

De Stad Uit organiseert het hele jaar door diverse schoolexcursies en dagjes uit voor kinderen naar het Rotterdams platteland. Kinderen krijgen hier een natuurervaring om nooit meer te vergeten. Met De Stad Uit struinen ze bijvoorbeeld langs rivieroevers, gaan op pad met boswachters en ontdekken lokale landbouw.


Opdrachtgever

In Transition agency

Category

Bewegwijzering, Boekje