Woonforte jaarverslag - 2018: het jaar van 'naar buiten' » studio10am.nl
visual designer, grafisch ontwerper, Rotterdam, vormgeving, Magda Margarint, Studio 10am, graphic designer Rotterdam, grafisch vormgever Rotterdam, freelancer, freelance grafisch ontwerper, visual identity designer, visuele vormgeving, visual design, brand identity, branding
21465
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21465,theme-hazel,hazel-core-1.0.2,woocommerce-no-js,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,content_with_no_min_height,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.0.4,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

Woonforte jaarverslag – 2018: het jaar van ‘naar buiten’

Voor Woningbouwvereniging Woonforte in Alphen aan den Rijn gaf Studio 10am het jaarverslag van 2018 vorm. De vormgeving is op basis van de bestaande huisstijl, die door ontwerpburo hAAi destijds is ontworpen.

 

Het jaarverslag van 152 pagina’s bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte gaat over de missie, visie en strategie van Woonforte. Uit de visie en strategie ontstaan duidelijke keuzes ten aanzien van klant en samenleving, vastgoed en organisatie. In het jaarverslag is deze indeling aangehouden. Voor de drie domeinen zijn doelen, activiteiten en prestaties uiteengezet. En een vooruitblik van activiteiten voor het jaar 2019. Het tweede gedeelte van het Woonforte jaarverslag bevat de jaarrekening.

 

Op de omslag hebben we voor de komma en het cijfer 18 gebruik gemaakt van een preeg. Voor dit project heeft Studio 10am samengewerkt met Lobke van Aar, die de illustraties heeft verzorgd.

 

Bekijk ook mijn bericht over het jaarbericht van Locov


Opdrachtgever

Woningbouwvereniging Woonforte

Illustraties

Lobke van Aar

Drukwerk

Okay Color Graphics

Category

Jaarverslag